SK ČR   SKC - Souborný katalog České republiky (CASLIN)
Podrobnější informace a odkazy do knihoven naleznete v online katalogu / For more information and links to libraries enter the online catalogue
Hlavní záhlaví Šebek, Luboš
Název Technologie kuchařských prací : pro 1.-3. ročník odborných učilišť / Luboš Šebek
Vydání 3. vyd.
Nakl. údaje Praha : Septima, 2010
Popis (rozsah) 151 s. : il. ; 21 cm

ISBN 978-80-7216-284-0 (brož.)

Předmět. heslo * kuchařství
Forma a žánr * učebnice středních škol
Předmět. heslo (angl.) * cookery
Forma a žánr (angl.) * textbooks (secondary)
CNB cnb002150129
GBS ISBN:978-80-7216-284-0

LinkZobrazit záznam v online katalogu / Display record in the online catalogue
[ Navigace - http://aleph.nkp.cz/publ/skc / 004 / 77 / 62 / 004776286.htm ]