SKC - Souborný katalog České republiky (CASLIN)
Podrobnější informace a odkazy do knihoven naleznete v
online katalogu
/ For more information and links to libraries enter the
online catalogue
Hlavní záhlaví
Šebek, Luboš
Název
Technologie kuchařských prací : pro 1.-3. ročník odborných učilišť / Luboš Šebek
Vydání
3. vyd.
Nakl. údaje
Praha : Septima, 2010
Popis (rozsah)
151 s. : il. ; 21 cm
ISBN
978-80-7216-284-0 (brož.)
Předmět. heslo
* kuchařství
Forma a žánr
* učebnice středních škol
Předmět. heslo (angl.)
* cookery
Forma a žánr (angl.)
* textbooks (secondary)
CNB
cnb002150129
GBS
ISBN:978-80-7216-284-0
Zobrazit záznam v
online katalogu
/ Display record in the
online catalogue
[ Navigace -
http://aleph.nkp.cz/publ/skc
/
004
/
77
/
62
/ 004776286.htm ]
© 2012 ExLibris, NK ČR