SK ČR   SKC - Souborný katalog České republiky (CASLIN)
Podrobnější informace a odkazy do knihoven naleznete v online katalogu / For more information and links to libraries enter the online catalogue
Název Food and beverage packaging technology / edited by Richard Coles, Mark Kirwan, Mark J. Kirwan
Vydání 2nd ed.
Nakl. údaje Chichester, West Sussex ; Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2011
Popis (rozsah) xvi, 326 s. : il. (některé barev.) ; 26 cm

ISBN 978-1-4051-8910-1 (váz.) : 3.288,00 Kč
Další původce Coles, Richard, 1957-
Kirwan, Mark J.
Klíčová slova * potraviny * balení potravin * nápoje * obaly * konzervování potravin * potravinářská technologie
GBS ISBN:978-1-4051-8910-1

LinkZobrazit záznam v online katalogu / Display record in the online catalogue
[ Navigace - http://aleph.nkp.cz/publ/skc / 006 / 13 / 33 / 006133340.htm ]