SK ČR   SKC - Souborný katalog České republiky (CASLIN)
Podrobnější informace a odkazy do knihoven naleznete v online katalogu / For more information and links to libraries enter the online catalogue
Hlavní záhlaví Baranová, Mária
Název Technológia a kvalita mrazenia a spracovania ovocia a zeleniny / Mária Baranová
Vydání 1. vyd.
Nakl. údaje Košice : UVLF, 2011
Popis (rozsah) 145 s. : il., grafy, tab.

ISBN 978-80-8077-242-0 (brož.) : 107,- Kč
Klíčová slova * konzervování ovoce * konzervování zeleniny * mrazírenství * konzervárenský průmysl * technologie výroby * kvalita mražených a konzervovaných potravin * učebnice vysokoškolská
GBS ISBN:978-80-8077-242-0

LinkZobrazit záznam v online katalogu / Display record in the online catalogue
[ Navigace - http://aleph.nkp.cz/publ/skc / 006 / 13 / 33 / 006133361.htm ]