SK ČR   SKC - Souborný katalog České republiky (CASLIN)
Podrobnější informace a odkazy do knihoven naleznete v online katalogu / For more information and links to libraries enter the online catalogue
Název Starch : advances in structure and function / edited by T. L. Barsby, A. M. Donald, P. J. Frazier
Nakl. údaje Cambridge, U.K. : Royal Society of Chemistry, c2001
Popis (rozsah) viii, 223 s. : il. ; 25 cm

ISBN 0-85404-860-X (váz.) : 2.319,00 Kč
Edice Special publication ; no. 271
Další původce Barsby, T. L. (Tina L.)
Donald, A. M. (Athene Margaret), 1953-
Frazier, P. J.
Royal Society of Chemistry (Great Britain). Food Chemistry Group
Klíčová slova * jídlo * potraviny * škrob
GBS ISBN:0-85404-860-X

LinkZobrazit záznam v online katalogu / Display record in the online catalogue
[ Navigace - http://aleph.nkp.cz/publ/skc / 006 / 13 / 33 / 006133366.htm ]