SK ČR   SKC - Souborný katalog České republiky (CASLIN)
Podrobnější informace a odkazy do knihoven naleznete v online katalogu / For more information and links to libraries enter the online catalogue
Hlavní záhlaví Aguilera, José Miguel, 1947-
Název Microstructural principles of food processing and engineering / José Miguel Aguilera, David W. Stanley
Vydání 2nd ed.
Nakl. údaje Gaithersburg, MD : Aspen Publishers, 1999
Popis (rozsah) xiv, 432 s. : il. ; 26 cm

ISBN 0-8342-1256-0 (váz.) : 3.766,00 Kč
Další původce Stanley, David W.
Klíčová slova * potraviny * analýza potravin * elektronová mikroskopie
GBS ISBN:0-8342-1256-0

LinkZobrazit záznam v online katalogu / Display record in the online catalogue
[ Navigace - http://aleph.nkp.cz/publ/skc / 006 / 13 / 33 / 006133367.htm ]