SK ČR   SKC - Souborný katalog České republiky (CASLIN)
Podrobnější informace a odkazy do knihoven naleznete v online katalogu / For more information and links to libraries enter the online catalogue
Hlavní záhlaví Brown, Amy
Název Understanding food : princeples and preparation / Amy Brown
Vydání 4th Ed.
Nakl. údaje Wadsworth : Cengage Learning, 2011
Popis (rozsah) xvii, 625 s., 57 s. příl. : il., tab.

ISBN 978-0-538-73623-7 (brož.) : 1.740,00 Kč
Edice International Edition
Klíčová slova * potraviny * příprava jídel * zpracování potravin * výživová hodnota potravin * chemické složení potravin * potravinářský průmysl
GBS ISBN:978-0-538-73623-7

LinkZobrazit záznam v online katalogu / Display record in the online catalogue
[ Navigace - http://aleph.nkp.cz/publ/skc / 006 / 13 / 33 / 006133369.htm ]