SK ČR   SKC - Souborný katalog České republiky (CASLIN)
Podrobnější informace a odkazy do knihoven naleznete v online katalogu / For more information and links to libraries enter the online catalogue
Hlavní záhlaví Dittmer, Paul R.
Název Principles of food, beverage, and labor cost controls / Paul R. Dittmer, J. Desmond Keefe III
Vydání 9th Ed.
Nakl. údaje Hoboken : John Wiley & Sons, Inc., 2009
Popis (rozsah) xiv, 633 s. : tab., vzorce, výpočty + CD

ISBN 978-0-471-78347-3 (váz.) : 2.055,00 Kč
Další původce Keefe, J. Desmond III
Klíčová slova * potravinářství * stravovací služby * řízení nákladů
GBS ISBN:978-0-471-78347-3

LinkZobrazit záznam v online katalogu / Display record in the online catalogue
[ Navigace - http://aleph.nkp.cz/publ/skc / 006 / 13 / 33 / 006133374.htm ]